54 СУ Св. Иван Рилски“ в  Столична община – район „Надежда“

...
54 СУ Св. Иван Рилски“ в  Столична община – район „Надежда“
Коментари Харесай

Столичното 54 -то СУ скандалзира родители, поиска им пари с декларация за дарения

 2111459187 54 СУ „ Св. Иван Рилски “ в  Столична община – регион „Надежда“ скандализира родители, като  още на първата за образователната година родителска среща изиска пари. На родителите били раздадени формуляри, които  те трябвало да подпишат   заявления за непринудено подкрепяне на учебното заведение   – с пари, физически труд или разнообразни материали, заяви bTV.

„ Така поднесено се усещам длъжна да даря нещо – възмути се майка на възпитаници. – Всички ще дарят и след това по какъв начин ще гледат на моето дете? Майка съм на двама възпитаници. Аз, в случай че съм имала опция, да съм ги записала в частно учебно заведение. Това е държавно учебно заведение – не може на всяка родителска среща да се приказва не за децата, а за пари “.

„ Според мен изнудване е, в случай че ние желаеме тези пари преди да сме записали децата, а ние ги желаеме, когато те към този момент са наши ученици“. Така дава отговор на въпроса къде е границата сред подаяние и изнудване  Соня Василева – шеф  на 54-то СУ „Иван Рилски“ в столичен регион „Надежда“.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР